Rtist-Horns

Lees meer

Biografie

Elke band en elk concert zal helemaal opbloeien wanneer een échte blazerssectie het podium opstapt. Inmiddels is één van de meest gevraagde blazerssecties De Rtist-Horns: Drie vrienden zonder enige poeha die dat doen waar ze goed in zijn: blazen!

Met Mark Wolfs aan de trombone, Jules Jeuriëns aan de alt- tenor- en baritonsaxofoon en Remco Kwaspen aan de trompet zijn de Rtist-Horns inmiddels een vaste blazerssectiesectie bij menig concert. Maar ook menig cd – opname wordt tegenwoordig gekleurd door de muzikale inbreng van drie mannen die passie en plezier hand in hand laten gaan met muzikaliteit.

Gerenommeerde artiesten als Xander de Buisonje, Gerard Joling, Frans Duijts, George Baker, Tavares, Trammps, Wolter Kroes, Peter Beense, Ernst Daniël Smid, Rene Schuurmans, Helemaal Hollands, Vinzzent, Quincy, Robert Leroy, Wesley Bronkhorst, Wesley Klein, Michael Oomen en Django Wagner maakten reeds dankbaar gebruik van De Rtist-Horns tijdens hun live concerten.

Bovendien zijn er diverse orkesten waaronder Tilt, Manilla en diverse anderen die regelmatig een beroep op de blazerssectie doen om hun band te komen versterken.

Als slagroom op de muzikale taart werden De Rtist-Horns in 2010 gevraagd acte de préséance te geven bij het meest besproken huwelijk van dat jaar:

De bruiloft op het Castelo Monastero in Italië van Wesley Snijder en Jolanthe Cabauw van Kasbergen!

Rtist-Horns: bescheiden en beheerste passie op één podium.      

Rtist-Horns boeken?

Rtist-Horns boeken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

 


 

 

De Rtist-Horns: