Patrick Hendrikx

Lees meer

Biografie

Patrick Hendrikx-rasentertainer puur sang- begon zijn zangcarrière al op jonge leeftijd. Het entertainen van mensen zit dan ook bij Patrick in het bloed. Telkens weer van elk optreden één groot feest maken is dan ook zijn ultieme doelstelling.

De smaak om op te treden kreeg Patrick échtt te pakken na deelname aan het televisieprogramma van Gerard Joling (karaoke-show ‘oud & nieuw’) en het programma 1000-Sterren Stralen van de Tros met Frans Bauer. In 2008 belandde Patrick in de finale van het programma ‘Zing voor Oranje’ via Sterren.nl.In het bomvolle Panama-Theater te Amsterdam vertoonde hij zijn zang- en entertainment kwaliteiten welke resulteerde in één groot feest.

Wat volgde waren optredens op de alom bekende Mega Piratenfeesten, promsconcerten, attractieparken, carnavalszittingen, bruiloften en vele feesttenten in Limburg en Brabant.

Sinds 2012 is Patrick tevens de frontzanger van de inmiddels bekende oktoberfeestband ‘Woenderbaar’. Daar vertolkt hij met volle overgave een volledig Duitstalig repertoire. Met deze band zet hij de immens populaire en vele uitverkochte ‘oktoberfeesten’ op zijn kop.

Patrick is dan ook van alle markten thuis. Of het nu Nederlands-, Limburgs-, of Duitstalig moet zijn, het dak gaat er gegarandeerd af!

Één ding staat vast; 100% feestgarantie !

Patrick Hendrikx boeken?

Patrick Hendrikx boeken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op